Spørgsmål / FAQ

 Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et medlemskab: du kan se priserne, hvis du klikker på ”Priser” øverst i menubjælken.

Hvordan kommer jeg i kontakt med jer: Du kan kontakte os på mail eller du kan komme op i centret og tale med en instruktør, når der vagt. 

Hvordan melder jeg mig ind: først skal du oprette din profil, det gør du ved at klikke på ”Medlemskab” øverst i menubjælken. Dernæst skal du foretage din betaling, det gør du enten med dankort her på hjemmesiden (inde under din profil), eller ved almindelig bankoverførsel til konto: 9202 – 2073700011.

Hvordan betaler jeg: du skal gå ind på din profil og trykke på ”dine klip/medlemskaber”, herefter klikker du på ”køb af klippekort/medlemskaber. Når du har gjort det, vælger du den periode du ønsker (tryk på et af beløbene, som er markeret med blåt). Tryk herefter på ”Læg i indkøbskurv” og foretage så din betaling med dankort.

Jeg har ikke noget dankort, hvad gør jeg så: du er velkommen til at overføre din betaling via almindelig bankoverførsel til vores konto 
9202 2073700011 (husk at skrive dit navn på overførslen). Vær opmærksom på, at der kan gå en-to dage ekstra før vi registrerer din betaling.

Hvornår kan jeg komme i gang med at træne: når vi har registreret din betaling, bliver du kontaktet af os for booking af introduktionstimen. Normalt går det hurtigt, men regn med at der går en lille uge, inden vi kontakter dig.

Hvorfor skal jeg have en introduktionstime: selv om du måske har gået til fitness/styrketræning tidligere, skal du have vores introduktionstime, da vi skal informere dig om reglerne i fitness centeret. Ved introduktionstimen får du udleveret din nøgle og vi laver også et træningsprogram til dig (hvis du ønsker det).

Hvor gammel skal man være: du skal være fyldt 15 år inden du kan blive medlem af Løgstør Fitness.

Dispensationer: hvis du er under 15 år, men af fysiologiske/helbredsmæssige årsager skal træne dig ud af en skade eller en overvægt, kan vi i enkelte tilfælde godt fravige aldersgrænsen, men det kræver en lægeerklæring og evt. et træningsprogram fra en fysioterapeut.

Kan jeg få pengene retur: ja, hvis du ikke har modtaget vores introduktionstime endnu, så kan vi godt tilbageføre pengene til dig. Men hvis du fortryder dit medlemskab, efter det er taget i brug, så kan vi ikke tilbageføre pengene.

Jeg vil gerne se centeret, før jeg melder mig ind: det kan du sagtens. Du kan altid kigge forbi centeret og få en snak med en af vores instruktører og se/prøve maskinerne – helt gratis og helt uforpligtende. Tjek vores vagtplan her på siden, så du ved hvornår der er en instruktør på vagt, hvor det samtidig passer ind i din kalender.

Hvordan fornyr jeg mit medlemskab: du går ind på din profil og foretager et nyt køb, præcis på samme måde som der står under ”Hvordan betaler jeg”.